Nejnovější recenze ze sekce Příborníky do zásuvky
vhodné pro uskladnění drobných věcí
príjemný materiál, pevné, len cena by mohla byť trocha nižšia
Dřevěný držák / stojan na poklice, talíře, víčka - 8 přepážek Orion Dřevěný držák / stojan na poklice, talíře, víčka - 8 přepážek 122971
Velmi mile mě překvapil. Taková maličkost a takovou službu udělá.
2ks Bambusová přepážka, oddělovače do šuplíku, roztahovatelné až do 56cm Kesper 2ks Bambusová přepážka, oddělovače do šuplíku, roztahovatelné až do 56cm KE58072
Pěkně zpracované, účelné. Spokojenost.
Neslouží mi to na pánve ale na poklice aspoň jich tam vejde víc za mě super díky.
- praktické
doporučuji, lze upravit v rámci možností na míru, čímž zaplní celý šuplík a je přehlené cokoli uložit , kvalitní provedení
Organizér na příbory/vložka do zásuvky/ příborník roztahovatelný BAMBUS XXL,42 - 80x46cm ADEO Organizér na příbory/vložka do zásuvky/ příborník roztahovatelný BAMBUS XXL,42 - 80x46cm ML44864274
Hezké, praktické a dobrá kvalita
Prakticky ,hezky,skvělá komunikace z prodejcem,ochota děkuji
Moc hezke zpracovani a flexibilni rozmery podle potreby.
- Kvalitní výrobek
- vzhled
- možnost úpravy velikosti
- slabý lámavý plast
Nejedná se o kvalitní výrobek. Kdo není náročný, tomu postačí.
Kvalita. Mnoho možností nastavení dle velikosti přihrádky.
Bambusová řezačka a zásobník na folie, alobal a pečící papír, 4 přihrádky Kesper Bambusová řezačka a zásobník na folie, alobal a pečící papír, 4 přihrádky KE58041
- Přesně podle obrázku. Kvalitně propracovaný.
- Pěkný a kvalitní výrobek
- Přepážky jsou skvělé, jednoduché použití, kvalitní, dobře vypadají
praktické
praktické
Organizér na příbory/vložka do zásuvky/ příborník roztahovatelný BAMBUS L, 26 - 49x43 Kesper Organizér na příbory/vložka do zásuvky/ příborník roztahovatelný BAMBUS L, 26 - 49x43 KE58186
Přidáno: 1. května 2023
(naposledy upraveno 1. května 2023)
Zakoupeno v www.usporadejto.cz
- Dno není z bambusu, ale z nějaké desky podobné MDF a polepené fólií.
Nebýt materiálu toho dna, bylo by vše bezva.
+++