Nejnovější recenze ze sekce Příborníky do zásuvky
- Skladný
- Šetří čepele nožů
Ono MIX BAREV znamená, že Vám pošlou to, co jim zrovna přijde pod ruku, což bylo zklamání. Slouží jak má, akorát barevně se nehodí vůbec...
Organizér na příbory/vložka do zásuvky/ příborník roztahovatelný BAMBUS XXL, 80x46 ADEO Organizér na příbory/vložka do zásuvky/ příborník roztahovatelný BAMBUS XXL, 80x46 ML44864274
- Krásná kvalitní práce, nastavitelný rozměr šířky, takže se vejde i do netypických rozměrů.
Magická nano - houbička - vylepšená technologie, větší rozměr 10x7x3cm Magická nano - houbička - vylepšená technologie, větší rozměr 10x7x3cm 29141802MA
- výrobek je přesně podle popisu, praktický a vyhovující
Zásobník splnil očekávání, sice se nevejde 18nožů vedle sebe díky různé tloušťce rukojetí, s tím jsem i počítala, ale mile mně překvapil, dostanu do něj i vidličku na maso, ale hlavně mám všechny nože na jednom místě a to je pro mně to hlavní.
- Krásny doplněk do kuchyně
- Je bytelny,na obrazku tak nevypadá
- Nenašla jsem nic.
Objednala jsem si příborník, ale predčil me očekávaní.Je opravdu velmi bytelny, krásný doplněk do kuchyně. Pro mě velka výhoda,ze ma skleněné viko,tak jsou pribory krásně chráněné.Jsem velmi spokojena.
super věc
- možnost uložit dost nožů
- cena :(
- jednotlivá uložení nejsou uvnitř organizeru oddělena
2ks Bambusová přepážka, oddělovače do šuplíku, roztahovatelné až do 56cm Kesper 2ks Bambusová přepážka, oddělovače do šuplíku, roztahovatelné až do 56cm KE58072
Přepážka je dobrá věc, ale bohužel nemohu ji použít tak jak potřebuji, z čehož jsem zklamaná. Mám šuplíky Blum a tam to nedrží, vyvrací se. Je vhodná pro šuplíky, jejichž dno a bočnice tvoří pravý úhel a hlavně bočnice jsou plné.
jsem velice spokojena
- Perfektně se drží a nabírá zmrzlinu .
- Máme velice krátkou dobu. Zatím žádná chybička.
Doporučuji nákup tohoto produktu. Jedná se velice dobrý výrobek.
- Perfektně sedí velikostně a hlavně si můžu nakombinovat tolik přihrádek, kolik potřebuji.
Kinekus příborník je výborný, hned jsem využil na příbory do šuplíku. mohu příborník doporučit.
- Hezky mi rozdělil širokou zásuvku na jednotlivé oddíly.
Možná by oddělovač mohl být vyšší do hlubší zásuvky.
Závěsný košík, organizér na čistící prostředky a jiné, bílý, KRISTY Orion Závěsný košík, organizér na čistící prostředky a jiné, bílý, KRISTY 731171
- Opravdu se hodí skoro na všechny skříňky.
Kdyby bylo dno širší o cca 1 - 1,5 cm, byl by to ideál.
- Splňuje očekávání
- Kvalitní
Zboží bylo v pořádku doručeno, slouží k velké spokojenosti.
- PŘESNÉ ROZMĚRY
Zklamání!! Není samolepící!!?? Nevím jak a na co pouziju??